top of page

Indlagt på Københavns dyrehospital i Valby "Hver time tæller"

AF: Inger Nielsen - Efterlyste Kæledyr - 8800 Viborg - Telefon 51 66 67 85 - Cvr. 39054639

 

ALARM-EFTERLYSNING

Hugo forsvandt omkring kl. 10.00 tirsdag d. 24 Juli da han var indlagt på Københavns Dyrehospital, Poppelstykket 11, 2450 Valby men smuttede fra dem.

Hugo

Han løb til højre ned af Poppelstykket og fortsatte forbi Burger King og hen over Gl. Køge Landevej, og bliver sidst set løbe ind i industriområdet/Grønttorvet som er byggeplads i øjeblikket.

Bliver samme dag og sidst set på Retortvej i Valby. Hver time tæller det er varmt og Hugo var allerede dehydreret i tirsdags D.24/7-2018

Vigtigt at vide er, at Hugo ikke havde halsbånd på. Han går også under navnene Lille gris, Møf, Huxelux og han reagerer på alle slags fløjt.

Han kan ikke lide at være alene , han er meget tryg ved mennesker​

Ser du Hugo -Ring 51 66 67 85

04 August 2018: I går blev Hugo eftersøgt med speciel trænet hund og natten igennem har der været et hold mere ude og søge. I morgen søndag kommer endnu et hold med hunde og genoptager søgningen. Der er opslag over det meste af Valby og mange andre steder langt uden for områder hvor Hugo forsvandt. 03 August 2018: Kl. 10:00 vil Hugo blive eftersøgt med hunde og frivillige er meget velkomne til at være med. Vi mødes kl. 10:00 på Poppelstykket 11 ved Dyrehospitalet. Det er John Christiansen fra Efterlyste Kæledyr som har organiseret denne aktion og den vil løbe fra kl. 10:00 til 22:00. Gå ind på www.efterlyste-kæledyr.dk for yderligere information.

01 August 2018: Hugos eftersøgning er nu også overdraget til John Christiansen hos Efterlyste Kæledyr.

31 Juli 2018: Området omkring Bymuren i Hvidovre blev gennemsøgt i går og jeg talte med en masse mennesker som nu holder udkig efter Hugo. Der blev sat flere opslag op i området samt på Friheden og Avedøre station. Dusør gives til den der finder og bringer Hugo hjem.

30 Juli 2018: Hugo er fortsat meget savnet.

Han forsvandt omkring kl. 10.00 tirsdag d. 24 Juli da han var indlagt på Københavns Dyrehospital, Poppelstykket 11, 2450 Valby men smuttede fra dem. Han løb til højre ned af Poppelstykket og fortsatte forbi Burger King og hen over Gl. Køge Landevej, og bliver sidst set løbe ind i industriområdet/Grønttorvet som er byggeplads i øjeblikket. Bliver samme dag og sidst set på Retortvej i Valby.

Den første dag blev Hugo meldt savnet følgende steder: Politi, Dyrenes Beskyttelse, Togkonduktørerne ved Ny Ellebjerg, alle håndværkere på byggepladsen ved Grønttorvet, butikker og restauranter i området, der blev sat flyers op, der blev kaldt og eftersøgt af både frivillige og af mange af dem som Hugo kender.

De følgende dage er sket følgende: Meldt savnet til hjemmeplejen, GLS pakke transport, Taxi og i et utal af Face Book delinger og grupper. Familie, venner og et hav af hjælpsomme private personer har ledt systematisk i hele området hvor Hugo forsvandt samt Vigerslev området, Vigerslev Parken, langs Harrestrup å, Valbyparken og mange mange flere steder. Der er ledt med og uden hunde og der er løftet buske og set i forladte bygninger.

Følgende steder er gennemsøgt grundet/udløst af oplysninger fra personer der mener at have set Hugo: Frederiksberg ved Dalgas Bouleard og Peter Bangs Vej og omliggende veje og grønne områder. Hvidovre, Bymuren 80 samt omliggende grønne områder. Her blev en midaldrende dame set lufte en hund som ligner Hugo.

Kendetegn: Hugo er 4 år og 4 måneder gammel, chippet og kastreret. Han er en blanding af ¾ Fransk Bulldog og ¼ Shar Pei hvilket gør at han er lidt større, længere og højere end en almindelig Fransk Bulldog. Hans pels er sort med enkelte, svage tigerstriber på bagpartiet, og en hvid stribe på brystet. Hans ører har et lille knæk i toppen, hans hale er helt kort som alle Franske Bulldogs (medfødt) og han har et markant underbid der gør det muligt at se hans 2 midterste undertænder konstant og ofte ses alle hans små og skæve undermundstænder samt de 2 hjørnetænder – se billederne af Hugo. Han er meget knyttet til os, og han bliver normalt altid lige ved vores side. Han er tillidsfuld og er meget glad for mennesker og især børn og unge. Selv om Hugo var sløj den dag han blev væk er han ikke den bange, trykkede type. Han går også under navnene Lille gris, Møf, Huxelux og han reagerer på alle slags fløjt.

Tak til alle der har delt, ledt, kaldt og kommet med fantastiske forslag. Det er dybt rørende❤️ Håber snart vi kan fortælle at Hugo er fundet og hjemme hos os der savner ham. Ring til Ole på 21842208

 

Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page