top of page

Hold øje med jeres heste

Fremgangsmåden er den samme.

Indhegningerne er brudt op, der er ingen spor på jorden fra bortløbne heste, og trods store eftersøgninger og anmeldelse til politiet er ingen heste fundet. Derfor slår Efterlyste Kæledyr nu alarm.

- Vi har set en række sager, hvor heste er forsvundet på især Sjælland på det seneste, og vi genkender simpelthen fremgangsmåden fra tidligere. Vi har før set to bølger af hestetyverier, som ramte hele landet, og senest for omkring et år siden.

Denne gang går vi ud i god tid, i håb om at undgå at det får lov at gribe om sig, hvis der er tale om en ny bølge, som er på vej, siger initiativtager til Efterlyste Kæledyr John Christiansen.

Han fortæller, at politiet er underrettet, og sagerne anmeldt, og at de indtil videre koncentrere sig om Sjælland. Der er ikke tale om heste, som har en særlig stor værdi pengemæssigt.

- Uden at skabe unødig uro vil vi alligevel gerne allerede nu opfordre hesteejere til at holde ekstra godt øje med deres heste og ponyer.

En del af dyrene går ude på sommergræs døgnet rundt. Samtidig hører vi - eller politiet - gerne om det, hvis man bemærker noget mistænkeligt omkring folden. Vi vil også gerne tilbyde at samle informationerne her og aflevere det samlet til politiet, hvis det viser sig, at vi har ret i vores formodning, siger John Christiansen.

Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page