top of page

AniPlan - en sundhedsordning til dit kæledyr

Efterlyste kæledyr støtter op om at få dit kæledyr tjekket årligt f.eks. i forbindelse med en vaccination eller en sundheds undersøgelse.

Er midlerne små eller I gerne vil dele udgifterne ud over året og oveni spare penge, så er det mange steder muligt i dag at få en sundhedsplan til dit kæledyr. Se mere her

 

AniPlan giver dig mulighed for at spare penge, samtidig med at du sikrer det bedst mulige grundlag for, at din hund eller kat får et godt, langt og sundt liv.

Vi har valgt at have en basis og udvidet Aniplan ordning til hund og kat afhængig af dig og dit kæledyrs behov - du kan læse mere om de enkelte ordninger ved at åbne pdf-filerne nederst på siden.

Ved en udvidet plan kan du for få hundrede kroner pr. måned få bl.a. ubegrænset antal konsultationer. Det vil sige, at du altid kan komme ned til os, hvis dit dyr er sygt, kommet til skade eller bare trænger til kloklip, tandtjek eller vægtkontrol. Der er desuden årlig sundhedseftersyn og almindelig vaccination inkluderet. Du skal således i forbindelse med et besøg kun betale for supplerende undersøgelser og behandlinger samt forbrug som materialer og medicin.

Tilmelding og månedlige betalinger Du tilmelder dig og betaler første måneds ydelse på Viborg Dyreklinik, hvorefter alle betalinger foregår automatisk og nemt via betalingsservice i din bank.

AniPlan betales forud og er bindende i mindst seks måneder. Efter seks måneder er opsigelsen løbende måned + én måned.

For yderligere information om Viborg Dyrekliniks sundhedsordning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 78 70 18 90 eller endnu bedre: Kom forbi os på klinikken så vi kan give dig grundig og personlig information om AniPlan.

Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page