top of page

En Alarm-Efterlysning udløste stor-alarm

Efterlyste kæledyr lave en professionel drone flyvning i Fredericia.

4-Jul-2017

af

Efterlyste Kæledyr

ADVASEL.

I aften omkring kl 19, vil efterlyste kæledyr lave en professionel drone flyvning i Fredericia. Vi eftersøger en hund som har været forsvundet siden i lørdags. Vis folk skulle komme forbi ser vi helst at i holder jer lidt på afstand. Indsatsleder Michael vil styre dagen aktion. //Michael

Her kan i alle se hele den film vi fik fra BrandABC

Hvornår kan vi bruge droner i eftersøgningen efter dit kæledyr?

Når vi får en efterlysning ind på et kæledyr, vurderer vi udfra en række kriterier hvor hastende efterlysningen er. I hastesager, vurderer vi udfra konkrete spor og oplysninger fra ejeren hvorvidt en drone kunne være en mulighed.

Hvis vi vurderer, at en drone kunne være en mulighed, kontakter vi vores samarbejdspartner jyskdrone.dk v/ BRANDABC Beredskab. De får alle sagsakter overdraget og vurderer herefter i forhold til lovgivning, vind og terrainforhold. Hvis vurderingen giver grundlag for en flyvning udveksler dronepilot og eftersøgningslederen oplysninger, og ideer, hvorefter flyvningen finder sted snarest muligt.

Under flyvningen analyseres billederne, løbende og der sendes eftersøgningshold ud til interessepunkter. Efter flyvningen analyseres billederne dybere, hos BRANDABC, som sender eventuelle nye fund til eftersøgningslederen.

Udvalgte indlæg
Seneste indlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page